top of page
romark bakgrund.webp

Högkvalitativa markarbeten i Roslagen 

Med våra professionellt utförda markarbeten kan du lita på att ditt projekt i Roslagen håller i många år. Vi ser till att projektet vilar på den perfekta grunden!

Markarbeten kräver oftast en hel del planering och kan vara svåra att göra själv utan erfarenhet eller rätt utrustning. Därav är det bra för dig att veta att det finns en hel del att tänka på, och att det därför är viktigt att du får kompetent och professionell hjälp med hela processen.

Ett vanligt exempel är att man inte vet vart elledningarna går i marken när man börjar gräva på tomten, vilket kan vara både farligt och kostsamt om man inte vet hur man ska hitta och jobba runt elledningarna. Dessutom är det ofta till stor hjälp och inspiration att veta vilka alternativ och lösningar som passar bra i olika utomhusmiljöer.

 

En träterrass kan t.ex. få ett unikt utseende om den bärs upp av en stenmur, och en gammal grusgång i trädgården kan ge ett helt annat intryck om den läggs om med gatsten i olika nyanser. Ett annat alternativ är när du vill bygga en stödmur och omvandla sluttningen till en vacker tomt som blir yteffektiv, eller när det börjar bli dags att dränera husgrunden för att undvika och minimera risken för mögel och fuktproblem. Vi hjälper dig gärna med alla dessa markarbeten och mer därtill! 

Roslagens bästa markfirma, hör av dig så får du se!

Vad är markentreprenad

​Ett företag som jobbar med markentreprenad antar sig totalentreprenader där marken kanske behöver förberedas, bearbetas eller underhållas på den plats man valt att tex bygga ett hus, fastighet eller en lokal.

Det innefattar även ett flertal andra arbetsmoment som  asfaltering av vägar, avverkning av träd, arborist och en mängd andra tjänster. Vi på Romans Markentreprenad erbjuder dessa tjänster i hela Storstockholm och lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten.

Därtill utför vi på Romans Markentreprenad alla typer av mark- och anläggningsarbeten, vi utför gräv och schaktarbeten, och utför alla förekommande slag av markarbeten inom grundarbete som tex rörläggningar, dräneringar och inkoppling mot kommunalt vatten och avlopp, och även bortforsling av gamla avloppsbrunnar.

Utöver det gör vi kompletta arbeten med allt från sten- och plattsättning till murar och betonggrunder när du exempelvis vill bygga en villa eller ett garage.

 

Vi på Romans Markentreprenad har framgångsrikt arbetat med komplett markentreprenad med många nöjda kunder i Roslagen i över 10 år. Vi är experter på schaktning, dragning av VA vatten och avlopp, samt dränering av hus, och vi är specialister på sprängningsarbeten. 

berg och markspräckning.png

När du behöver få berg eller sten avlägsnat på din mark, kan vi utföra bergsprängning och bortforsling av material.

jord och grus.png

Vi utför schaktarbeten och bortforsling, samt hemleverans av grus och jord till dig med hämtlager hos oss. 

trädfällning.png

Vi kan hjälpa dig med att fälla träd på din mark tryggt och effektivt, med bortforsling eller uppsågning om du vill. 

dränering2.png

När du är i behov av dränering kring ditt hus eller din mark kan vi utföra fullständiga dräneringsarbeten.

lps.png

Vi är behöriga att utföra service or reparationer på LPS-pumpar, utöver installation och driftsättning av pump.

vatten och avlopp.png

Vi kan hjälpa dig med att koppla upp ditt hus eller din fastighet till kommunalt vatten och avlopp utefter dina behov. 

grunder.png

När du behöver arbete med husgrunder utfört kan vi lägga nytt åt dig eller bättra på redan existerande grunder. 

tomtplanering.png

Vi kan hjälpa dig med en professionelt utförd tomtplanering och entreprenad för dina planer på tomt- och utomhusmiljö.

vägunderhåll.png

Vi kan hjälpa dig med vägunderhåll som snöröjning, plogning halkbekämpning, hyvling mm. 

​Planeringen är viktig inom markentreprenad

​Facit för komplett markantreprenad är planeringen och att man arbetar efter tydliga styrdokument. När vi är involverade i ett tidigt skede av projekteringen kan vi vägleda dig till rätt tillvägagångssätt och erbjuda dig de bästa lösningarna. Kontaktar du oss redan i planeringsstadiet kan vi även se till att allt kommer med i beräkningarna och utförs korrekt från början.

När du anlitar oss har du under arbetets gång kontinuerlig kontakt med en arbetsledare, och på så sätt kan du alltid känna dig trygg med att allt löper på som det ska och vara delaktig i hela processen. Vi har en arbetsmiljöplan samt utför egna kontroller där alla våra medarbetare är välutbildade och erfarna inom sina respektive områden. 

När du anlitar oss som markentreprenad så anlitar du en entreprenör som dokumenterar alla viktiga delar av arbetet och som besitter beprövade metoder för utförandet. Du får genom oss en partner som med våra rutinerade ledningssystem styr hur vi som totalentreprenör ska uppföra och hantera all delar som rör ett projekt.

Ta kontakt med oss för kostnadsfri rådgivning angående ditt kommande projekt oavsett dess omfattning, då kan vi bidra med vår expertis och hjälpa dig med tips och inspiration för hur det kan se ut när projektet är klart. 

Vi finns tillgängliga om du känner dig osäker på vad som skulle passa, och då hjälps vi åt och går tillsammans igenom eventuella utmaningar. 

 

Välkommen att höra av dig, vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Romark - Professionell markentreprenad!

För dig som söker efter en pålitlig partner inom markentreprenad i Roslagen kan du alltid vända dig till oss på Romans Markentreprenad AB. Med oss får du alltid rådgivning, vägledning och hjälp med utförandet av alla markarbeten av våra kompetenta och erfarna medarbetare.

 

Vi erbjuder fullständiga tjänster inom markentreprenad och ser till att ditt projekt blir förverkligat både snabbt och kostnadseffektivt. När du t.ex. ska bygga hus projekterar vi hela arbetet utifrån dina behov och önskemål såsom asfaltering, plantering, dränering, dra avlopp med mera.

bottom of page