top of page
romark bakgrund.webp

Tomtplanering i Roslagen

När du är i behov av tomtplanering finns vår fullständiga markentreprenad tillgänglig för dig som bor i Norrtälje, Roslagen och Storstockholm. 

När du vill göra iordning, planera om eller förfina din tomtmark kan du alltid vända dig till oss på Romans Markentreprenad. Vi har erfarenheten och allt maskineri som behövs för att utföra alla slag av tomtarbeten, där vi kan hjälpa dig med hela processen av tomtplanering oavsett om du är privatperson eller företagskund i Roslagen. 

Tack vare vår breda kunskap och stora maskinpark får du som kund en helhetslösning genom oss, och ett fint resultat till ett överkomligt pris. Eftersom vi äger alla våra maskiner själva så har vi inga löpande kostnader för t.ex. grävmaskiner, och våra samarbetspartners inom frakt och deponi är mycket kostnadseffektiva, och det gör att vi kan erbjuda dig bra priser på våra arbeten och tjänster.

Roslagen bästa markfirma, hör av dig så får du se!

Mer om vår tomtplanering

​Tomtplanering, Markarbete & Schaktning i Roslagen

​Har du nyligen fått ditt nya hus färdigbyggt och det är dags att börja fixa med tomten? Eller har du kanske precis köpt en tomt och ska förbereda för husbyggnation? 

Med vår långa erfarenhet inom markarbete och schaktning så hjälper vi dig att planera tomten precis såsom du vill ha den. Vi hjälper dig med allt från att anlägga murar, uppfarter/p-platser, schaktning för häckar och buskar, urdikning, ta bort rotvältor, finplanering och utläggning av gräsmattejord etc. 

Eller då du köpt nytt hus och behöver anlägga gräsmatta, uppfart eller stengångar? – Då har du kommit rätt, vi kan hjälpa dig med allt från underliggande konstruktion till färdigställande av ytor på hela tomten.

Vi förverkligar dina idéer

Inga idéer är för stora eller för små, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Vi ordnar allt från mindre projekt, så som att laga en gräsmatta till att renovera hela tomten enligt dina önskemål. Vi kan hjälpa dig om du ska planera tomten för en nybyggnation eller om du tröttnat på alla stubbar, buskar och träd som tar bort solen.

 

Vi kan hjälpa dig med planering av tomten, att jämna till och forma den efter dina önskemål, bortforsling av material, eller om du tänkt anlägga ny gräsmatta får du hjälp av oss från första spadtaget tills din trädgård är färdig.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din tomtplanering.

Vi hjälper dig som befinner dig i Roslagen.

berg och markspräckning.png

När du behöver få berg eller sten avlägsnat på din mark, kan vi utföra bergsprängning och bortforsling av material.

jord och grus.png

Vi utför schaktarbeten och bortforsling, samt hemleverans av grus och jord till dig med hämtlager hos oss. 

trädfällning.png

Vi kan hjälpa dig med att fälla träd på din mark tryggt och effektivt, med bortforsling eller uppsågning om du vill. 

dränering2.png

När du är i behov av dränering kring ditt hus eller din mark kan vi utföra fullständiga dräneringsarbeten.

lps.png

Vi är behöriga att utföra service or reparationer på LPS-pumpar, utöver installation och driftsättning av pump.

vatten och avlopp.png

Vi kan hjälpa dig med att koppla upp ditt hus eller din fastighet till kommunalt vatten och avlopp utefter dina behov. 

grunder.png

När du behöver arbete med husgrunder utfört kan vi lägga nytt åt dig eller bättra på redan existerande grunder. 

tomtplanering.png

Vi kan hjälpa dig med en professionelt utförd tomtplanering och entreprenad för dina planer på tomt- och utomhusmiljö.

vägunderhåll.png

Vi kan hjälpa dig med vägunderhåll som snöröjning, plogning halkbekämpning, hyvling mm. 

Romark - professionell tomtplanering!

Tomtplanering är ett projekt som ofta kräver erfernhet och kompetens för att kunna utföra och förverkliga de idéer du har. Därtill kan arbetet innebära en hel del olika moment som kräver både olika kompetens och rätta verktyg.

 

Vänd dig därför till oss på Romans Markentreprenad, vi har all erfarenhet och alla verktyg samt maskiner som krävs för att kunna förverkliga det du tänkt dig eller önskar på din tomt. Med oss får du hjälp av professionella och trevliga medarbetare som gärna hjälper dig med alla moment som krävs för att få till den utemiljö du önskar.

 

Kontakta oss, du kommer märka skillnaden på resultatet och bemötandet du får av oss.

bottom of page